Radera ditt Pick&Click-konto
Här kan du radera ditt Pick&Click-konto och tillhörande inköpslistor, favoriter och kopplade data.
Observera: raderingen är permanent och kan inte ångras.
Logga in med Google för att visa och radera ditt eget konto. En e-postadress räcker inte för att radera ett konto.
Om du fortsätter raderas kontot först på Pick&Click-servern och därefter från Firebase-inloggningen.